η ιστορία μας

Prigipo-Κέλλυ

1
Κέλλυ
Η ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ

Prigipo-Καλομοίρα

2
Καλομοίρα
Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ

No1
ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ
2004

ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΜΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗ.
ΚΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΠΡΙΓΚΙΠΩ, ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΗΜΑ!

Το 2004 μας ένωσε μία δασκάλα μεταδίδοντάς μας την αγάπη της για το κόσμημα. Από τότε ψάχναμε ευκαιρίες να φτιάξουμε κάτι, έστω κάτι που δε θα φορούσαμε ποτέ. Στα χρόνια που κύλησαν γεννήθηκε το Πριγκιπώ και η αγάπη μας για το χειροποίητο κόσμημα όλο και μεγάλωνε. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά, το Πριγκιπώ εξελίχθηκε, γέμισε ανθρώπους και ιστορίες, έχει πια τη δική του υπόσταση, πέραν της Κέλλυς και της Καλομοίρας. Το νόημα όμως, έμεινε ίδιο: σ` αυτό το εργαστήριο φτιάχνουμε κοσμήματα γιατί πάνω απ` όλα, μας αρέσει.

 

No2
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ
πρώτη επαφή

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ

Το φθινόπωρο του 2004 ανακαλύψαμε ότι πραγματοποιούνται σεμινάρια χειροποίητου κοσμήματος στην Παιανία όπου και ζούσαμε. Γραφτήκαμε γιατί μας άρεσε να φτιάχνουμε διάφορα μόνες μας και το κόσμημα ήταν κάτι εντελώς καινούριο για εμάς. Και το ερωτευτήκαμε.
γεννήθηκε το όνομα

ΠΡΙΓΚΙΠΩ

Η πρώτη μας δασκάλα είχε μια ιδέα. Να κάνουμε μία έκθεση κοσμήματος. Το πρώτο που σκεφτήκαμε ήταν ότι χωρίς όνομα, δεν κάνουμε έκθεση. Μετά από πολλή σκέψη και ψάχνοντας κάτι "πριγκιπικό", η Ειρήνη σκέφτηκε το ρήμα Πριγκιπώ και η Χαρά του έφτιαξε ένα ποιηματάκι: Κι έτσι σε Πριγκιπώ, με ένα κόσμημα.
η πρώτη έκθεση

ΠΡΙΓΚΙΠΩ ΚΑΙ ΚΛΕΙΩ

Η πρώτη ατομική μας έκθεση σαν Πριγκιπώ έγινε την Άνοιξη του 2010 μαζί με τη φίλη μας την Κλειώ. Τα κοσμήματα άρεσαν τόσο πολύ σε φίλους και γνωστούς και αυτό μας έδωσε μια ώθηση να συνεχίσουμε φτιάχνοντας παράλληλα τη σελίδα μας στο Facebook για να δουν κι άλλοι τη δουλειά μας.
η κορώνα κόσμημα

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ

Σε μία Χριστουγεννιάτικη ατομική έκθεση στην Παιανία τον Δεκέμβριο του 2011 παρουσιάσαμε για πρώτη φορά κάποιες συλλογές που μας συντροφεύουν μέχρι σήμερα: το δαχτυλίδι κορώνα, τα δαχτυλίδια με το χρώμα και τα πολύ λεπτά συρμάτινα δαχτυλίδια σε διάφορα σχήματα.
Οδός Θησέως

ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Εκείνο το καλοκαίρι μας ζητήθηκε να δώσουμε τα κοσμήματά μας σε κάποια καταστήματα. Έπρεπε λοιπόν να παρθεί η απόφαση: Ναι ή όχι? Και κάπως έτσι βρήκαμε ένα μικρό εργαστηριάκι στον τρίτο όροφο μιας παλιάς πολυκατοικίας της οδού Θησέως στο Σύνταγμα και αρχίσαμε να οργανώνουμε επίσημα πια την παραγωγή των κοσμημάτων Πριγκιπώ. Παράλληλα μπορούσε όποιος ήθελε να περάσει μια βόλτα από το εργαστήριο και να αγοράσει το κόσμημα της επιλογής του ή απλά να τα δει από κοντά.
Το περίπτερο

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στην πρώτη μας εμπορική έκθεση ώστε να βρούμε κι άλλα συνεργαζόμενα καταστήματα που να πωλούν τα κοσμήματά μας και να μεγαλώσουμε τον κύκλο εργασιών μας. Η εργασιακή πραγματικότητα ήταν γεγονός και τότε ήταν που γνωρίσαμε αρκετούς από τους συνεργάτες που έχουμε μέχρι σήμερα.
Κολοκοτρώνη 34

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Σχετικά σύντομα το εργαστήριο στην οδό Θησέως άρχισε να μη μας χωράει. Η παραγωγή είχε αυξηθεί όπως επίσης είχε μεγαλώσει και η ομάδα μας. Έπρεπε να βρούμε ένα νέο σπίτι για να χωράει τα όνειρά μας. Μετά από πολύ ψάξιμο, ο τρίτος όροφος (για να μην υπάρχει σύγχιση όταν μπαίνουμε στο ασανσέρ) της οδού Κολοκοτρώνη στον αριθμό 34, ήταν το νέο μας κατάστημα και εργαστήριο. Ανοίξαμε τον Ιούνιο του 2014 και τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς γιορτάσαμε τα 5 χρόνια Πριγκιπώ με ένα πάρτυ στο νέο μας σπιτάκι. (ακόμα σας ευχαριστούμε όλους εσάς που ήρθατε, ήταν τέλεια!)
L by ΠΡΙΓΚΙΠΩ

ΓΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

Ήταν η κατάλληλη στιγμή να φτιάξουμε μία συλλογή που ουσιαστικά, εσείς που αγαπάτε τα Πριγκιπώ, τη ζητήσατε. Τη συλλογή L by Πριγκιπώ για βέρες και στέφανα. Η παρουσίαση έγινε στον κήπο του Black Duck μαζί με το bridal περιοδικό Yes I do και το 2015 ήταν η χρονιά μας. Διαμορφώσαμε έναν ιδιαίτερο χώρο για τα ραντεβού μας με τους μελλόνυμφους και νιώθουμε πολύ όμορφα που μοιραζόμαστε με αυτόν τον τρόπο μία από τις πιο σημαντικές τους στιγμές!
Ανακαινίσαμε το σπίτι μας

ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΟ E-SHOP!

Μερικές εσωτερικές αλλαγές ήταν αναγκαίες για να ανταπεξέλθουμε στον όγκο εργασίας. Δηλαδή, μια μικρή ανακαίνιση. Για να τη δείτε πρέπει να έρθετε στην οδό Κολοκοτρώνη, στον αριθμό 34, στον τρίτο όροφο :) Και επιτέλους, ετοιμάσαμε το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα που το έχετε καταλάβει για να διαβάζετε αυτές τις γραμμές :)
Μεγαλώσαμε κι άλλο

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ

Το 2017 για εμάς ήταν μια σημαντική χρονιά γιατί η οικογένεια του Πριγκιπώ μεγάλωσε με την είσοδο των νέων μελών της. Έγιναν ανακατατάξεις, ανασκουμπώματα και καινούρια κανονίσματα και εννοείται πως τα καταφέραμε παρά τις δυσκολίες. Τώρα πια έχουμε ένα γεμάτο ζωή εργαστήριο όπου κόσμος πάει, κόσμος έρχεται και όλοι χαίρονται! Α! πήραμε βραβείο για την ανακαίνιση που έκαναν οι Loopo Studio στο Πριγκιπωμάγαζο και βραβείο για το design του e-shop μας από τους Kommigraphics! Όλε!
2004200920102011201220132014201520162017
No3

η ομάδα

Ειρήνη Δ.
1
ΑΡΧΙΜΑΣΤΟΡΑΣ
Εκπαιδευμένη από εμάς, με το μεγαλύτερο πάθος για κατασκευές. Τι θες; Κόσμημα; Θα στο φτιάξει. Κρεβάτι; Θα στο φτιάξει. Όλα τα φτιάχνει.
Ειρήνη Κ.
2
ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ
Η Ειρήνη είναι από την Κρήτη. Ότι και να της πεις για το νησί, είναι αρκετό για να σου δώσει και την ψυχή της.
Μικαέλα
3
ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ
Σπουδές στην αργυροχρυσοχοΐα, πάθος για διακόσμηση και αδυναμία στα γλυκά. Αν θες να κατασκευαστεί πιο σύντομα η παραγγελία σου, έλα με ένα κουτί σοκολατίνα.
Αλεξία
4
ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ
Την Αλεξία δε θα τη δεις συχνά. Γιατί οργανώνει το ταξίδι των κοσμημάτων μας σε όλη την Ελλάδα. Γιατί; Γιατί αρέσουν τα ταξίδια και στην ίδια.
Ηρώ
5
Η ΜΟΥΣΙΚΟΦΙΛΗ
Έχει περάσει από διάφορα πεδία αλλά ένας δημιουργικός και ορεξάτος άνθρωπος είναι πάντα ευπρόσδεκτος στην ομάδα. Και κάπως έτσι, το Πριγκιπώ απέκτησε soundtrack.
Ευθύμης
6
ΤΟ ΑΓΟΡΙ
Η υπομονή είναι η μεγαλύτερη αρετή του Ευθύμη. Φτιάχνει τα ταξιδιάρικα πριγκιπάκια. Λατρεύει κι εκείνος τα ταξίδια και ακολουθεί πάντα την Αλεξία.
Ελευθερία
7
Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ
Είναι ο άνθρωπος που μας εμψυχώνει να ξεκινήσουμε όλες τις αθλητικές μας δραστηριότητες. Το αν τις συνεχίζουμε, είναι άλλο θέμα. Συμπληρώνει το dream team με τον Νίκο και τον Ευθύμη.
Νίκος
8
THE GIF MAKER
Έχει κρυφό ταλέντο στα GIFάκια και στα Πριγκιπώ MEMES. Λέμε κάποτε να εκδώσουμε ένα βιβλίο για να τον τιμήσουμε. Μέχρι τότε, κατασκευάζει τα αγαπημένα μας κοσμήματα.
Γεωργία
9
Η ΚΕΡΑΜΙΣΤΡΙΑ
Ήρθε στη ζωή μας σαν ποδοβολητό σελήνης. Έφτιαξε τις κούπες που πίνουμε τον καφέ μας και έφερε φρέσκια πνοή στα Σάββατά μας.

Επισκεφτείτε μας

No4
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Κολοκοτρώνη 34, 10562, 3ος όροφος Αθήνα – Ελλάδα
T +30 213 025 3687 E info@prigipo.com

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΔΕ – ΤΕ – ΣΑ 10:00 έως 16:00
ΤΡ – ΠΕ – ΠΑ 10:00 έως 20:00

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗPrigipo-ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Prigipo-ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ