1ΓΑΜΟΣ

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ;

Στο menu της αρχικής σελίδας υπάρχει η κατηγορία «Γάμος». Στη σελίδα αυτή μπορείτε να κατεβάσετε το lookbook γάμου καθώς επίσης και να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό και να κλείσουμε κάποιο ραντεβού στο κατάστημα μας Κολοκοτρώνη 34, 3ος όροφος, 105 62 Αθήνα, Ελλάδα.

ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ;

Ναι, κατασκευάζουμε δαχτυλίδια μονόπετρα κατόπιν παραγγελίας. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο +30 213 025 3687 ή μέσω email στο info@prigipo.com, για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο κατάστημα μας Κολοκοτρώνη 34, 3ος όροφος, 105 62 Αθήνα, Ελλάδα.

2ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΜΟΥ;

Ναι, αναλαμβάνουμε ειδικές παραγγελίες κοσμημάτων. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο +30 213 025 3687 ή μέσω email στο info@prigipo.com, για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο κατάστημα μας Κολοκοτρώνη 34, 3ος όροφος, 105 62 Αθήνα, Ελλάδα.

ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ;

Ναι, στο εργαστήριο χειροποίητων κοσμημάτων Πριγκιπώ κατασκευάζουμε κοσμήματα από χρυσό 14Κ και 18Κ. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο +30 213 025 3687 ή μέσω email στο info@prigipo.com, για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο κατάστημα μας Κολοκοτρώνη 34, 3ος όροφος, 105 62 Αθήνα, Ελλάδα.

ΑΝ ΣΑΣ ΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ;

Όχι, δεν αναλαμβάνουμε να αντιγράψουμε κοσμήματα άλλων σχεδιαστών.

3ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ. ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ?

Ναι, η επιχείρηση δραστηριοποιείται και στο χονδρικό εμπόριο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους: τηλεφωνικά στο +30 210 325 4874, μέσω e-mail στο info@prigipo.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στην κατηγορία «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ».

4ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ;

Τα καταστήματα που συνεργαζόμαστε αναφέρονται στην αρχική σελίδα του site μας πάνω αριστερά. Εάν η περιήγηση στο site μας γίνεται μέσω κινητού ή tablet, θα βρείτε τα συνεργαζόμενα καταστήματα στο burger menu, πάνω δεξιά. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση είτε χρησιμοποιώντας το ταχυδρομικό κώδικα της περιοχής που σας εξυπηρετεί είτε με το όνομα της περιοχής.

ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ;

Όχι, τα συνεργαζόμενα καταστήματα συνήθως δεν έχουν όλα μας τα σχέδια. Για να δείτε όλα μας τα σχέδια θα πρέπει να επισκεφτείτε το κατάστημά μας στην οδό Κολοκοτρώνη 34, 3ος όροφος, 10562, Αθήνα, Ελλάδα.

ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ WWW.PRIGIPO.COM ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ;

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.prigipo.com μπορείτε να βρείτε όλες τις τρέχουσες συλλογές κοσμημάτων.